Hitman 3:n PC-pelaajat eivät pääse heti julkaisussa pelaamaan Hitman 2:n kenttiä ilman lisämaksua

18.01.2021 13:23 | Muropaketin toimitus

IO Interactive on paljastanut, etteivät aiempien Hitman-pelien omistajat pääse PC:llä heti julkaisussa pelaamaan kaikkia tasoja Hitman 3:ssa.

Studion on julkaissut kotisivuillaan tarkemmat tiedot, miten aiempien pelien omistajat pääsevät pelaamaan vanhoja tasoja tulevassa Hitman 3:ssa. PC:llä tilanne ei ole kuitenkaan täysin ongelmaton, sillä kolmososa julkaistaan yksinoikeudella Epic Games Storessa. Aiempien pelien Steam-version omistajat eivät pääsekään toistaiseksi vielä pelaamaan Hitman 2:n karttoja muuta kuin lisämaksusta.

Studio kuitenkin painottaa, että kyseessä on väliaikainen puute ja ettei aiempien pelien omistajien tarvitse maksaa mitään ylimääräistä saadakseen koko sisällön itselleen. Hitman 1:n osalta kaikille Hitman 3:n ostajille annetaan ensimmäisen kymmenen päivän ajan ilmaiseksi pääsy ykkösosan karttoihin. Kakkososan osalta ilmaista siirtoa ei ole vielä olemassa, vaan siitä pitää maksaa, jos kentät haluaa itselleen välittömästi.

Epicin perustaja Tim Sweeney kommentoikin tilannetta jo Twitterissä ja sanoi, ettei aiemmat pelit jo ostaneiden tarvitse ostaa niitä uudelleen. Myös IO Interactive on tähdentänyt asian.