Hitman-pelaaja sai bannit Twitteristä, kun hän kertoi ”tappavansa Sean Beanin”

23.11.2018 14:00 Muropaketin toimitus

Sean Beanin esittämä erikoiskohde saapui Hitman 2 -peliin kahden viikon ajaksi. Nyt ainakin yhden asiasta twiittanneen pelaajan kerrotaan saaneen bannit Twitteristä.

Aiemmin tällä viikolla ilmestyi Hitman 2 -peliin ensimmäinen Elusive Target -kohde, jota esittää muun muassa Taru Sormusten herrasta -elokuvista ja Game of Thronesista tuttu Sean Bean. Kuinka ollakaan, ”Sean Beanin tappamisesta” ei kuitenkaan kannata kirjoitella Twitterissä.

Tosimaailman tappouhkaukset ovat toki kiellettyjä some-palvelussa, ja niistä voidaan rangaista banneilla koko alustalta. Näin kävi kuitenkin VG24/7:n mukaan yhdelle käyttäjälle, joka viittasi viestissään Hitman 2:n pelaamiseen. Hän kirjoitti viestiinsä: ”Näyttää siltä, että tapan tänä iltana Sean Beanin.”

Uhkaava viesti jäi Twitterin haaviin, eikä palvelu ole reagoinut siihen, että pelaaja selitti sähköpostitse puhuneensa pelistä.

Sean Bean esittää pelissä roolihahmoa, jonka nimi on Mark Faba. Kuten yllä oleva, Hitman 2:n virallisilta sivuilta otettu kuvakin osoittaa, on IO Interactive -studio kuitenkin käyttänyt markkinoinnissa vahvasti Sean Beanin nimeä, eikä siis ole mikään ihme, että pelaajat puhuvat kohteesta näyttelijän oikealla nimellä.

Beanin tehtävä on tarjolla 4. joulukuuta asti. Alta voit lukea arviomme itse pelistä.

Arvostelu: Hitman 2 on yksi pelisarjan kirkkaimmista helmistä