UUSIMMAT

Hitman saa uutta sisältöä loppukuusta – ”Kyseessä ei ole 2. tuotantokausi”

09.10.2017 17:40 | Muropaketin toimitus

IO Interactive on julkistanut, että suosittuun Hitman-episodipeliin julkistetaan uutta sisältöä lokakuun lopulla. Kyseessä ei kuitenkaan ole odotettu toinen tuotantokausi.

Tuorein Hitman-peli ilmestyi viime vuonna episodipelin muodossa, ja sai alkuvuodesta myös The Complete First Season -yhteisjulkaisun. IO Interactive on myös jatkanut kehutun pelin tukemista, ja nyt kehittäjät ovat paljastaneet, että peliin julkistetaan pian myös täysin uutta sisältöä.

VG24/7 kertoo, että Hitmanille julkistetaan 24. lokakuuta kokonaan uutta sisältöä, josta on toistaiseksi paljastettu vain alla oleva teaser-kuva. Tätä ennen peli saa myös 10 uutta Featured Contractia sekä Master Scarecrow Challenge Packin, kuten alla olevasta aikataulusta käy ilmi.

IO Interactiven vihjailun perusteella 24. lokakuuta seuraava julkistus on kuitenkin jotain aivan muuta.

”Annamme itse julkistuksen puhua puolestaan, mutta sitä ennen haluamme tehdä yhden asian selväksi”, kehittäjät kirjoittavat virallisella sivustollaan. ”Tuleva sisältö ei ole toinen tuotantokausi. Sanomme tämän pitääksemme odotuksenne aisoissa.”

Kuten kesällä kerroimme, on IO Interactive lunastanut itsensä itsenäiseksi studioksi Square Enixiltä. Myös Hitman-sarjan oikeudet jäivät kaupassa IO:lle, joten kehuttu pelisarja saa varmasti vielä jatkoa.