UUSIMMAT

Hittipeli NieR: Automatan kehittäjä saattaa pian paljastaa uuden pelinsä

28.08.2019 14:15 | Muropaketin toimitus

Yoko Taro on vastannut vältellen kysymykseen uudesta pelistä, mutta se saatetaan paljastaa vielä ennen vuodenvaihdetta.

NieR: Automata oli yksi vuoden 2017 suurimmista yllättäjistä, ja se sai aikanaan myös Muropaketin arviossa valtavasti kehuja osakseen. Alunperin PC:lle ja PlayStation 4:lle ilmestynyt peli kääntyi sittemmin Xbox Onelle, ja siitä on noussut myös kaupallinen menestys yli neljän miljoonan pelin kappalemyynnillä.

Moni pelaaja odottaakin varmasti kieli pitkällä PlatinumGamesin ja pääkehittäjä Yoko Taron seuraavaa hengentuotetta. Uuden pelin tiedetään olevan tekeillä, mutta projektista ei ole paljastettu tähän mennessä mitään konkreettista.

Nyt Comic Book kertoo, että japanilaislehti Famitsun haastattelu vihjaa pelijulkistuksen olevan pian luvassa. Taro itse ei haastattelussa suostu paljastamaan mitään pelistä, ja hän sanoo suoraan että julkistus on Square Enixin harteilla. Samassa haastattelussa tuottaja Saito Yosuke kuitenkin vihjaa, ettei pelin esittelyä jouduta odottamaan enää pitkään.

Jää nähtäväksi, onko seuraava peli jatkoa NieR-sarjalle vai jotakin aivan muuta. Yksi mahdollinen julkistustilaisuus olisivat 12. syyskuuta käynnistyvät Tokyo Game Show -pelimessut, mutta voi hyvin olla, että pelin esittelyä saadaan odottaa vielä pidempään.