Uusimmat

Hittipeli Rocket League muuttuu ilmaispelattavaksi – poistuu samalla Steamista

22.07.2020 12:03 Muropaketin toimitus

Rakettiautojen jalkapalloa pelataan jatkossa veloituksetta.

Psyonixin suosittu verkkopeli Rocket League muuttaa muotoaan. Alunperin viisi vuotta sitten ilmestynyt menestyspeli muuttuu ilmaispelattavaksi, kertoo VG24/7. Muutos astuu voimaan myöhemmin tänä kesänä, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä paljastettu.

Samalla kertaa Rocket Leagueen tuodaan muitakin muutoksia. Peli poistuu myynnistä Steamissa ja siirtyy Epic Games Storeen, mikä ei ole suuri yllätys, sillä Epic Games osti Psyonixin jo keväällä.

Jatkossa Epic Games Account mahdollistaa pelaamisen millä tahansa alustalla, sillä edistyksen ja pelitilin voi siirtää Epicin käyttäjätilin avulla alustalta toiselle. Lisäksi peli tukee jatkossa crossplayta, eli alustojen välistä yhteispeliä.

Jos satut jo omistamaan Rocket Leaguen, kannattaa kirjautua pelaamaan ennen kuin ilmaispelattava versio julkaistaan. Kaikille tämän hetken ja uudelleenjulkaisun välillä pelanneille annetaan nimittäin palkinnoksi Legacy-status, joka sisältää muun muassa valtavan määrän aiemmin julkaistuja DLC-paketteja täysin ilmaiseksi.

Tarkemmat tiedot tulevista muutoksista löytyvät Rocket Leaguen sivuilta.

Muropaketin uusimmat