Uusimmat

Hittipeli The Divisionista tulossa elokuva – Laatunäyttelijöiden ohella projekti sai juuri ohjaajan

20.04.2018 10:12 Muropaketin toimitus

Tom Clancy’s The Division -toimintapelin pohjaltaan tehdään suuren luokan elokuvaa. Nyt projektin ohjaajaksi on kiinnitetty Deadpool 2 ja Atomic Blonde -elokuvien ohjaaja.

Näyttävä verkkotoimintapeli Tom Clancy’s The Division ilmestyi kaksi vuotta sitten, ja siitä muodostui pelijulkaisija Ubisoftille melkoinen hitti. Nyt pelille tehdään kovaa vauhtia jatko-osaa, ja sen pohjalta on tulossa jopa Hollywood-elokuva.

Slash Film kertoo, että The Division -elokuva on nyt saanut myös ohjaajan. Projektiin on nimittäin kiinnitetty viime vuotisen Atomic Blonden sekä toukokuussa ensi-iltansa saavan Deadpool 2:n ohjaaja David Leitch.

Kaverilla pitää sivuston mukaan kiirettä, sillä hän on seuraavaksi ohjaamassa Fast and Furious -sarjan spin off -elokuvan, joka ilmestyy ensi vuonna. Tämän jälkeen Leitchilla on vuorossa ilmeisesti The Division, mutta elokuvan ensi-illasta ei vielä ole tarkempaa tietoa.

Postapokalyptiseen toimintapeliin perustuvalla elokuvalla on jo myös kaksi laadukasta näyttelijää. Elokuvan rooleihin on kiinnitetty Jake Gyllenhaal sekä Jessica Chastain.

Tom Clancy’s The Division -peli on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja peli saa vielä tänä vuonnakin uutta pelisisältöä.