UUSIMMAT

Horizon Zero Dawn muuttuu upeaksi lautapeliksi: rahoitus saatiin Kickstarterissa kokoon alle vuorokaudessa

08.09.2018 10:20 | Muropaketin toimitus

Viime vuoden kehutuimpiin peleihin lukeutuva Horizon Zero Dawn saa virallisen lautapelinsä. Kehittäjä sai projektin rahoitettua alle vuorokaudessa Kickstarterissa.

Guerrilla Gamesin toimintaroolipeli Horizon Zero Dawn oli yksi viime vuoden ylistetyimmistä ja menestyneimmistä peleistä, ja se on jo saavuttanut vankan fanikunnan. Nyt pelin ystäville on luvassa uutta herkkua, sillä hittipeli on saamassa virallisen lautapeliversion.

Lautapelivalmistaja Steamforged Games on avannut Horizon Zero Dawn: The Board Game -pelille Kickstarter-keräyksen, joka sai minimibudjettina 200 000 dollaria kokoon alle vuorokaudessa kohteen avautumisen jälkeen. Uutisen kirjoitushetkellä rahaa on koossa jo tuntuvasti enemmän ja summa kasvaa jatkuvasti.

Näyttävässä lautapelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan metsästäjinä Horizon Zero Dawnin maailmaan ja tekemään yhteistyötä kaataakseen suurimmat jättiläiskoneet. Pelistä on Kickstarterissa tarjolla kaksi keräilyversiota, jotka sisältävät lisäbonuksia.

Valitettavasti lautapeliä saadaan arvioiden mukaan odottaa aina maaliskuulle 2020 asti. Oletettavasti myös pelin perusversio löytää tiensä jälleenmyyjille tämän jälkeen.

Alta näet lautapelin esittelyvideon.