UUSIMMAT

Huhu: Alkuperäiset Metal Gear Solidit saapuvat PC:lle

23.09.2020 11:31 | Muropaketin toimitus

Konamin omistuksessa oleva Metal Gear -sarja saattaa tehdä paluun alkuperäisten versioiden voimin, jos tuoreisiin huhuihin on uskominen.

Resetera-foorumilla levinneen väitteen mukaan Metal Gear, Metal Gear Solid 1 ja Metal Gear Solid 2 olisivat tekemässä tuloaan PC:lle joko yksittäisinä tai kokoelmaksi käärittynä. Mahdollisesta aikataulusta tai oikeastaan mitään muutakaan huhutuista julkaisuista ei sen sijaan paljastettu. Huhun aluille pannut käyttäjä Potterson on tosin kuuleman mukaan ollut joissain aiemmissa vuodoissaan oikeassa, minkä lisäksi hänen kommenttiaan saapui tukemaan myös yksi Reseteran moderaattoreista.

Lisävahvistuksia potentiaalisiin uusintajulkaisuun on saatu myös Taiwanin ikärajalautakunnan sivuilta, jotka ovat julkaisseet tuotesivut kyseiselle kolmikolle. Gematsu uutisoi, että näiden lisäksi myös peräti viisi klassikkopeliä pakkaava Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra on tekemässä tuloaan. Ikärajalautakunnan tiedot ovat jo käytännössä varmistus aiheesta, ja Taiwanin yksikkö on tunnetusti entuudestaan onnistunut paljastamaan pelejä ennen näiden virallista julkaisua.

Väite kannattaa silti ottaa vielä huhuna, kunnes Konami vahvistaa mahdollisen kokoelman todeksi.

Muropaketin uusimmat