Huhu: Amazon on vuotanut uuden Splinter Cell -pelin, joka ilmestyy jo tänä vuonna

15.03.2018 11:00 | Muropaketin toimitus

Kanadan Amazonin kerrotaan vuotaneen tiedon uudesta Splinter Cell -pelistä. Verkkokaupan jo poistettu listaus vihjaa julkistuksesta E3-messuilla.

Tom Clancy’s Splinter Cell on Ubisoftin tunnetuimpia ja menestyneimpiä pelinimikkeitä, mutta edellisestä sarjan pelistä on kulunut pian jo viisi vuotta, eikä nykyiselle konsolisukupolvelle ole ilmestynyt uutta Splinter Celliä. Tuore vuoto kuitenkin vihjaa, että tähän tulee pian muutos.

VG24/7 kertoo, että Kanadan Amazonista bongattiin merkintä uudesta Splinter Cell -pelistä. Tieto on jo poistettu verkkokaupasta, mutta Redditistä voi nähdä kuvakaappauksen, joka paljastaa kolme asiaa: peli on tulossa ainakin PC:lle, se tullaan julkaisemaan tänä vuonna ja julkistamaan kesäkuussa E3-messuilla.

Jos tieto pitää paikkansa, on luultavaa, että peli ilmestyy myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan voi varmasti tietää edes sitä, onko kyseessä täysin uusi peli vai esimerkiksi aiempien Splinter Cell -pelien remasteroitu kokoelma. Jäämme odottamaan lisätietoja.

Splinter Cell -pelejä on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, ja menestynyt sarja epäilemättä tekee paluun jossakin vaiheessa. Ubisoftin toimitusjohtajan Yves Guillemotin kerrotaan myös todenneen viime vuoden E3-messuilla, että kaikki Tom Clancy’s -pelisarjat ovat elossa. Uusi Splinter Cell -peli on siis vain ajan kysymys.