Huhu: Battlefield-sarja seuraa Call of Dutya toisen maailmansodan taistelukentille

02.03.2018 10:52 | Muropaketin toimitus

Tuoreen vuodon mukaan myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä uusi Battlefield-peli sijoittuisi toiseen maailmansotaan, ensi kertaa melkein kymmeneen vuoteen.

Viime syksynä ilmestynyt Call of Duty: WWII vei Activisionin vuosittaisen räiskintäpelisarjan takaisin toisen maailmansodan taistelukentille, ja tämä osoittautui menestysreseptiksi. Nyt näyttää siltä, että myös Battlefield tulee seuraamaan kilpailijaansa samoille apajille.

Electronic Arts paljasti hiljattain, että uusi, toistaiseksi julkistamaton Battlefield-peli ilmestyy jo syksyllä 2018. Venture Beat raportoi nyt nimettömien lähteiden kertoneen, että tuleva peli sijoittuu tuoreimman Call of Dutyn tapaan toiseen maailmansotaan.

Syksyllä 2016 ilmestynyt Battlefield 1 sijoittui ensimmäiseen maailmansotaan, joten kuulostaa luonnolliselta, että EA:n hittipelisarja jatkaisi eteenpäin historiassa. Sarjan edellinen toisen maailmansodan peli oli vuonna 2009 ilmestynyt Battlefield 1943, eli tähän aikakauteen sijoittuvaa Battlefieldia ei olla nähty lähes kymmeneen vuoteen.

Venture Beatin mukaan uutta Battlefieldia tehtiin työnimellä Battlefield 2, mutta se muutettiin Battlefield V:ksi. Sivuston uutisesta voit nähdä kuvan pelin vuotaneesta logosta.

Uuden Battlefield-pelin tiedetään ilmestyvän lokakuussa, mutta tarkempia tietoja pelistä ei ole julkistettu.