Uusimmat

Huhu: Call of Duty: Black Ops 4 ei sisällä lainkaan yksinpelikampanjaa

18.04.2018 08:40 Muropaketin toimitus

Syksyllä ilmestyvän Call of Duty: Black Ops 4:n huhutaan uudistavan merkittävästi pitkän pelisarjan kaavaa. Activision ei suostu kommentoimaan väitteitä ennen pelin virallista esittelyä toukokuussa.

Activision julkisti maaliskuun alussa, että syksyn uusi Call of Duty -peli on jo ennakkoon huhuttu Call of Duty: Black Ops 4. Pelistä paljastetaan tarkempia tietoja vasta toukokuussa, mutta nyt Treyarch Studiosin projektista kuuluu yllättäviä huhuja.

Polygon nimittäin kertoo Black Ops 4:n kehityksen tuntevien tahojen väittäneen, ettei peli sisältäisi lainkaan perinteistä yksinpelikampanjaa. Lähteet, jotka haluavat pysyä nimettöminä, kertovat, että peli tulee sen sijaan laajentamaan moninpeliä sekä Call of Duty -sarjan suosittua Zombies-moodia.

Mikäli huhu pitää paikkansa, on kyseessä valtava muutos Call of Duty -sarjalle. Yksinpelikampanjat ovat kuuluneet kaikkiin sarjan pääpeleihin vuoden 2003 ensimmäisestä pelistä lähtien, ja tarinallisissa kampanjoissa on myös nähty monia nimekkäitä näyttelijöitä.

Vaikka kyse on tässä vaiheessa vain huhusta, näyttää myös Black Ops 4:n mainoslause vihjaavan suuresta muutoksesta. Pelin mainoslause on Polygonin mukaan ”forget what you know”, eli ”unohda mitä tiedät”, mikä voisi vihjata itse pelisarjan suunnanmuutokseen.

Pelijulkaisija Activision on luonnollisesti kieltäytynyt kommentoimasta huhua. Call of Duty: Black Ops 4 esitellään laajemmin 17. toukokuuta, ja sen on määrä ilmestyä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 12. lokakuuta.

Muropaketin uusimmat