UUSIMMAT

Huhu: Death Stranding kääntyy PlayStation 5:lle ja laajenee entisestään

05.03.2021 09:00 | Muropaketin toimitus

Hideo Kojiman massiivisen toimintapelin väitetään muuttuvan entistä pidemmäksi.

VG24/7 raportoi huhusta, jonka mukaan PlayStation 4:lle vuonna 2019 ilmestynyt Death Stranding olisi kääntymässä uudelle sukupolvelle ja saamassa uutta pelisisältöä. Asiasta on levittänyt tietoa ResetEra-foorumin käyttäjä, joka on ennenkin vuotanut etukäteen Sonyn julkistuksia.

Sisäpiiriläinen väittää, että Death Strandingin laajennettu versio tulee sisältämään uutta tarinallista sisältöä, ja että se tulisi sekä PS4:lle että PS5:lle. Hän ei ole varma, voiko uuden version päivittää uudelle sukupolvelle kevyempää maksua vastaan vai onko kyse erillisestä ostoksesta.

Tietojavuotaja myös väittää, että Death Strandingin laajennettu versio julkistetaan pian. Koko juttuun kannattaa toistaiseksi suhtautua huhuna, mutta pelin päivitys ei kuulosta lainkaan epäuskottavalta.

LUE MYÖS: Arvostelu: Death Stranding on mestariteos – Hideo Kojiman uusi videopeli ylittää kaikki odotukset

Death Stranding sai Muropaketin kriitikolta täydet viisi tähteä, mutta se on myös jakanut vahvasti kriitikoiden ja pelaajien mielipiteitä. Pidennetty versio tuskin muuttaa tätä, mutta pelin ystävät varmasti odottavat sitä innolla.