UUSIMMAT

Huhu: Google Stadia saattoi koitua myös Hideo Kojiman uuden pelin kohtaloksi

01.03.2021 08:58 | Muropaketin toimitus

Tuoreen raportin mukaan Hideo Kojima tehtaili kauhupeliä Google Stadialle, mutta nyt projekti on haudattu.

Video Games Chronicle raportoi, että Metal Gear Solidista ja Death Strandingista tunnetun Hideo Kojiman pitkään vihjailema kauhupeli oli tekeillä Google Stadialla, mutta Google teki lopun projektista. Tämän ei kerrota liittyvän Googlen tuoreeseen päätökseen lakkauttaa oma pelituotanto, vaan sen kerrotaan tapahtuneen jo viime vuonna.

VGC muistaakin, että Kojima paljasti viime vuonna ”suuren projektin” peruuntuneen ja olevansa ”vihainen peliteollisuudelle”. Tässä saattoi olla kyse juuri Googlen hyllyttämästä pelistä.

VGC:n mukaan Kojima Productionsin suunnittelema peli olisi ollut episodimuotoinen kauhupeli, mutta mitään tarkempaa asiasta ei tiedetä. Googlen edustaja on kiistänyt joitakin väitteitä pelisivuston raportissa, mutta yhtiö ei ole suoraan kieltänyt, etteikö Kojiman kanssa olisi voinut olla projekti tekeillä viime vuonna.

Helmikuun alussa Google lakkautti kaiken oman pelikehityksen. Tässä yhteydessä hyllytettiin ilmeisesti Assassin’s Creed -kehittäjän suunnittelema moninpeli, Journey to the Savage Planet -seikkailupelin jatko-osa, sekä Rock Band -kehittäjä Harmonixin kanssa kehitetty uusi peli, jonka kerrotaan olevan ”käytännössä valmis”. Kaikkiin näihin väitteisiin kannattaa kuitenkin suhtautua huhuina.

 

Muropaketin uusimmat