Huhu: Hittipeli Marvel’s Spider-Manin jatko-osassa nähdään kolme suosikkipahista ja uusi sankari

23.03.2020 07:20 | Muropaketin toimitus

Venom ja Carnage ovat mukana tulevassa Spider-Man -pelissä, mikäli huhuja on uskominen.

Vuonna 2018 ilmestynyt Marvel’s Spider-Man ei ollut vain viiden tähden supersankaripeli, vaan myös massiivinen menestys, josta tuli PlayStation 4:n toiseksi myydyin peli. Ei siis mikään ihme, että pelin jatko-osaa odotetaan kuin kuuta nousevaa.

Bloody Disgusting kertookin tuoreesta huhusta, jonka eräs Reddit-käyttäjä on laittanut liikkeelle. Tämä käyttäjä väittää tuntevansa jonkun, joka tietää yksityiskohdat Insomniac Gamesin julkistamattomasta projektista, eli luonnollisesti väitteisiin kannattaa suhtautua suurella epäilyksellä.

Jos kuitenkin huhu pitää paikkansa, on Marvel’s Spider-Manin jatko-osasta tulossa todellista herkkua supersankarin faneille.

Reddit-käyttäjä nimittäin kertoo, että pelin vihollisia olisivat fanisuosikit Mysterio, Venom ja Carnage, ja että pelissä pelattaisiin Peter Parkerin ohella myös Miles Moralesilla. Tietovuotaja väittää myös, että peli sijoittuisi talveen puoli vuotta ensimmäisen osan jälkeen, ja että pelialue laajenisi Queensin ja Brooklynin kaupunginosiin.

Samaisen lähteen mukaan peli ilmestyisi PlayStation 5:lle loppuvuodesta 2021. Julkaisualusta vaikuttaa kaikkein uskottavimmalta osalta huhua, ja jäämme kiinnostuksella seuraamaan pitävätkö muut väitteet lopulta paikkansa.