Huhu kertoo: PlayStation 5 julkistetaan helmikuussa

15.08.2019 09:21 | Muropaketin toimitus

Huhujen mukaan Sony aikoo esitellä PlayStation 5:n virallisesti helmikuun 12. päivänä ”PlayStation Meeting 2020”-nimellä kulkevassa tapahtumassa.

4Chanissa ja NeoGafissa julkaistun vuodon mukaan Sonyn sisäiset sähköpostit ovat paljastaneet, että tapahtuman suunnittelu on jo täydessä vauhdissa ja mukaan on kutsuttu isojen pelitalojen edustajia. Pelien puolesta Sonyn ensi vuoden tärkeimpiä pelejä ovat The Last of Us Part 2 ja Ghost of Tsushima, jotka voisivat ilmestyä sekä PlayStation 4:lle että PlayStation 5:le.

Huhun mukaan The Last of Us Part 2 tulee olemaan esillä marraskuun ensimmäisenä päivänä näytettävässä State of Play -lähetyksessä Star Wars Jedi: The Fallen Orderin ja Death Strandingin ohella. The Last of Us Part 2 ilmestyy vuodon perusteella ensi vuoden toukokuussa.

PlayStation 5:n julkistuksen helmikuinen ajoitus kuulostaa mahdolliselta, sillä PlayStation 5:n lopullisen julkaisun odotetaan tapahtuvan vuoden 2020 lopulla. Vuotaja ei ole kuitenkaan esittänyt minkäänlaisia todisteita väitteidensä tueksi, joten huhuihin kannattaa ainakin toistaiseksi suhtautua erittäin suurella varauksella.