UUSIMMAT

Huhu: Konami saattaa antaa Metal Gear Solid -pelisarjan ulkoisen pelistudion käsiin

22.02.2021 13:48 | Muropaketin toimitus

Tuoreet huhut väittävät, että Konami voisi antaa hittipelisarjansa kolmannen osapuolen kehitettäväksi.

Metal Gear Solid -pelit ovat historian kehutuimpia ja innovatiivisimpia toimintapelejä, mutta viime vuodet MGS on elänyt lähinnä pelaajien muistoissa. Kun pääkehittäjä Hideo Kojima savustettiin ulos Konamilta, näytti Metal Gearin saaga tyssäävän kuin seinään. Sittemmin Konamilta on ilmestynyt vain yksi sarjan peli, Metal Gear Survive, joka oli kriitikkomme mukaan korkeintaan ihan viihdyttävä.

Nyt tuore huhu vihjaa, että Metal Gear saattaisi vielä palata elävien kirjoihin. Bloody Disgusting raportoi väitteistä, että Konami olisi valmis luopumaan suurten pelisarjojensa kehittämisestä itse.

Tämä tarkoittaisi, että esimerkiksi Metal Gearia, Silent Hilliä ja Castlevaniaa saattaisi päästä kehittämään ulkoinen studio. Väitteet nousivat pintaan, kun Blair Witchista ja The Mediumista tunnetun Bloober Teamin alettiin huhuta kehittävän uutta Silent Hill -peliä.

Jää nähtäväksi, onko väitteissä jotakin perää. Toistaiseksi tietoon kannattaa suhtautua huhuna. Joka tapauksessa yhteistyö muiden studioiden kanssa voisi hyvinkin olla pelastava oljekorsi Konamin klassikkosarjoille.