Uusimmat

Huhu: L.A. Noire tulossa remasteroituna Xbox Onelle ja PS4:lle – sekä Switchille

22.06.2017 12:20 Muropaketin toimitus

Rockstar Gamesin etsiväpeli L.A. Noiren huhutaan ilmestyvän remasteroituna versiona konsoleille. Julkaisua povataan jo loppukesäksi.

Rockstar Gamesilta odotetaan tällä hetkellä Red Dead Redemption 2:ta, jonka julkaisu lykättiin hiljattain ensi vuoden puolelle. Aivan lähiaikoina saatetaan kuitenkin nähdä uudelleenjulkaisu yhdestä studion kulttipelistä.

VG24/7 raportoi, että useammat lähteet ovat huhunneet Rockstarin julkaisevan remasteroidun version vuonna 2011 ilmestyneestä L.A. Noiresta. Twitterissä ennenkin osuvia Rockstar-vuotoja paljastanut Yan2295 twiittasi L.A. Noiren remasteroinnista jo tammikuussa, jolloin myös toinen Twitter-huhuilija tuki hänen väitettään. Kaksikon mukaan L.A. Noire on ilmestymässä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, sekä Nintendo Switchille – ja kaiken lisäksi vielä kesän aikana.

Mitään virallista asiasta ei ole kuultu, mutta nyt ComicBook.com kertoo kolmen eri lähteen huhunneen jälleen L.A. Noiresta. Lähteiden mukaan remasteriin oltaisiin tuomassa ensimmäisen persoonan moodi, kuten Grand Theft Auto V:n (2013) uudempiin versioihin. Lisäksi väitetään, että pelistä on kehitetty VR-moodin prototyyppiä PlayStation VR:lle.

Huhujen paikkansapitävyydestä ei tietenkään ole mitään varmuutta. Lähteiden runsas määrä kuitenkin vihjaa siihen, ettei huhu välttämättä ole täysin perätön.

1940-luvun Los Angelesiin sijoittuva L.A. Noire ei ole Grand Theft Auton tai Red Dead Redemptionin kaltainen vetonaula Rockstarille, mutta peliä on myyty kaikkiaan yli 5 miljoonaa kappaletta, ja se sai pääasiassa kehuvia arvioita pelimediassa. Remasterointi ei tämän valossa kuulosta mahdottomalta.