Huhu: Ninjalle maksettiin miljoona dollaria Apex Legendsin pelaamisesta

14.03.2019 09:38 | Muropaketin toimitus

Electronic Artsin kerrotaan maksaneen maltaita Fortnite-streameri Ninjan Apex Legends -sessiosta.

Ninja, eli Richard Tyler Blevins, tunnetaan parhaiten Fortnite-streamerina, mutta Respawn Entertainmentin uuden battle royale -räiskinnän Apex Legendsin ilmestyttyä Ninja pelasi päivän verran tätäkin uutukaista. Nyt näyttää siltä, että hän myös nettosi melkoisen summan sessiostaan.

Reuters nimittäin raportoi, että Electronic Arts maksoi Ninjalle peräti miljoona dollaria Apex Legendsin pelaamisesta ja pelin promoamisesta sosiaalisessa mediassa. Reuters ei paljasta, miltä lähteeltä tieto on peräisin, joten siihen kannattaa suhtautua pienellä varauksella.

Ninja pelasi Apex Legendsiä pian pelin ilmestymisen jälkeen, 5. helmikuuta, ja hänen streamiaan seurasi 13 miljoonaa katsojaa. Myös toinen pelisteameri Shroud on kertonut EA:n palkanneen hänet Apex Legendsiä pelaamaan, mutta hän ei ole paljastanut sopimuksen yksityiskohtia.

Reutersin mukaan EA:n toiminta osoittaa, kuinka aggressiivista kilpailu pelaajista on ilmaispelien markkinoilla. Apex Legends on Fortniten tapaan ilmaispeli, joka ilmestyi PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle helmikuun alussa ilman mitään ennakkojulkistuksia tai -markkinointia.