Uusimmat

Huhu: Nintendo kehittää klassikkosarja Star Foxiin perustuvaa kilpa-ajopeliä

15.05.2018 16:25 Muropaketin toimitus

Retro Studiosin kerrotaan kehittävän Star Fox -ajopeliä Diddy Kong Racingin hengessä.

Star Fox -pelisarja palasi kotikonsoleille vuonna 2016 julkaistun Star Fox Zeron myötä, ja viime vuonna näki SNES Classic Mini -konsolin myötä päivänvalon myös 1990-luvulla hyllytetty Star Fox 2. Nyt näyttää siltä, että Nintendo onkin elvyttämässä klassista pelisarjaa uudella spin off -pelillä.

Eurogamer nimittäin kertoo vuodosta, jonka mukaan Nintendon Retro Studios olisi kehittämässä Star Foxiin perustuvaa kilpa-ajopeliä. Sivuston mukaan useat lähteet kertovat asiasta melko vastaavia tietoja, ja huhun mukaan peli olisi nimeltään Star Fox Grand Prix.

Redditissä asiasta kirjoittaneen vuotajan mukaan peli muistuttaisi Diddy Kong Racingia, ja se sisältäisi sekä seikkailumoodin että hubina toimivan pelialueen. Pelin kehittäjäksi mainittu Retro Studios tunnetaan kehutuista Metroid Prime ja Donkey Kong Country -peleistä, joten Nintendon klassiseen pelisarjaan perustuva projekti kuulostaa ainakin studiolle sopivalta.

Kaikki tiedot ovat kuitenkin toistaiseksi vahvistamattomia, eikä Nintendo ole kommentoinut vuotoa. Jäämme odottelemaan virallisia julkistuksia.

Muropaketin uusimmat