Uusimmat

Huhu: Odotettu roolipeli Pillars of Eternity II ilmestyy myös Switchille, PS4:lle ja Xbox Onelle

07.02.2018 16:20 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa PC:lle ilmestyvä Pillars of Eternity II: Deadfire ilmestyy pelisivusto Game Informerin mukaan myös konsoleille vielä tänä vuonna.

Retrohenkinen roolipeli Pillars of Eternity (2015) kääntyi viime vuonna Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, ja pelin yli neljän miljoonan joukkorahoituksen kerännyt jatko-osa on pian valmis. Obsidian Entertainmentin kehittämä Pillars of Eternity II: Deadfire ilmestyy 3. huhtikuuta PC:lle.

Nyt Game Infomer kertoo saaneensa tietää, että myös jatko-osa käännetään konsoleille. Sivuston mukaan Deadfire käännetään PlayStation 4:n ja Xbox Onen ohella myös Nintendo Switchille.

Game Informer kertoo myös, että konsolikäännöksestä ei edellisen tapaan vastaakaan Paradox Arctic, vaan käännöspeleihin erikoistunut Red Cerberus. Tämä saattaa olla hyväkin asia, sillä Muropaketin arviossa konsoleille ilmestynyt Complete Edition sai moitteita teknisistä ominaisuuksista.

Obsidian ja julkaisija Versus Evil eivät ilmesesti vielä ole vahvistaneet Deadfiren konsoliversiota. Alta näet pelin pari kuukautta sitten ilmestyneen trailerin.