UUSIMMAT

Huhu: Pidetty Ghostbusters-peli kääntymässä pian nykyisille alustoille

14.05.2019 11:25 | Muropaketin toimitus

10-vuotias Ghostbusters: The Video Game kääntyy ainakin Xbox Onelle, mikäli tuoretta vuotoa on uskominen.

Nykyisen konsolisukupolven aikana on ilmestynyt yksi Ghostbusters-elokuviin perustuva peli, vuoden 2016 Ghostbusters, joka sai todella kehnon vastaanoton. Toista maata oli vuosikymmen sitten ilmestynyt Ghostbusters: The Video Game (2009), joka puolestaan sai paljon kehuvia arvioita.

Nyt näyttää siltä, että viimeksi mainittu peli on kääntymässä myös nykyisille pelialustoille. Eurogamer kertoo, että Terminal Reality -studion peli on bongattu Taiwanin ikärajaluokitusten listalta.

Vuodon mukaan Ghostbusters: The Video Game Remastered näyttäisi ilmestyvän ainakin Xbox Onelle, ja julkaisupäiväkin on lähempänä kuin uskoisi. GameFragger nimittäin kertoo lisäksi, että pelin ilmestymispäiväksi on merkitty 13. syyskuuta.

Kyse on kuitenkin varmistamattomasta tiedosta, joten jäämme odottamaan virallista julkistusta. Koska peli ilmestyi alunperinkin useille alustoille, on epätodennäköistä, että se kääntyisi remasteroituna vain Xbox Onelle. Ainakin PlayStation 4 -versiota voi siis pitää todennäköisenä, mikäli julkaisu osoittautuu todeksi.

Ghostbusters: The Video Gamen keskiarvo on Metacriticissä alustasta riippuen vajaat 80. Peliä tähdittivät kaikki alkuperäiset ääninäyttelijät Bill Murrayta myöten.