Huhu: Remasteroitu Mass Effect -trilogia saatetaan julkaista hyvinkin pian

31.08.2020 10:15 | Muropaketin toimitus

EA:n kerrotaan suunnitelleen Mass Effect -trilogian remasteroinnin julkaisua lokakuulle, joskin nykyinen koronatilanne on saattanut siirtää julkaisua tuonnemmaksi.

VGC uutisoi, että GamesBeat-lehden toimittaja Jeff Grubb paljasti taannoisessa podcastissa Electronic Artsin suunnitelmana olleen ”viime viikkoon saakka julkistaa [Mass Effect -trilogia] lokakuun alussa ja julkaista se kuun lopussa”. Hän kuitenkin huomauttaa vuoden 2020 ollen kyseessä, että julkaisuikkuna saattaa lipua ja että ”tämä kuulostaa jopa todennäköiseltä, mutta en ole varma.”

Grubb kuitenkin väittää, että remasterointi on varma juttu, sillä hän saanut riittävästi todisteita sen olemassaolosta. Hän kuitenkin varoittaa odottamasta trilogiasta mitään uusioversiota, vaan suunnitelmissa on enemminkin tuoda pelit vain nykyisille alustoille pienemmin graafisin päivityksin.

Huhut Mass Effect -trilogiasta leimahtivat jo aiemmin tänä vuonna, kun muun muassa Amazon.co.uk julkaisi sivuillaan uudistuneen Art of the Mass Effect Trilogy: Expanded Edition -taidekirjan ennakkotilattavaksi. Kirjan julkaisupäiväksi on annettu 23. helmikuuta 2021, jonka on epäilty aiemmin olevan mahdollinen julkaisupäivä uudistuneelle trilogialle.