UUSIMMAT

Huhu: Seuraava Assassin’s Creed ilmestyy ensi vuonna ja sijoittuu viikinkien aikaan

08.04.2019 13:45 | Muropaketin toimitus

Seuraavan Assassin’s Creed -pelin teaser-juliste löydettiin The Division 2 -räiskintäpelistä.

Viime vuotisen Assassin’s Creed Odysseyn seuraajaa ei ole virallisesti julkistettu, mutta Ubisoft on kertonut sarjan seuraavan osan ilmestyvän vasta vuonna 2020. Nyt uuden AC-pelin tapahtumapaikka näyttää kuitenkin vahvistuneen, ainakin jos huhuihin ja nimettömiin lähteisiin on uskominen.

Kotaku kertoo nimittäin, että toisesta Ubisoftin pelistä, maaliskuussa ilmestyneestä The Division 2:sta on löydetty arvotuksellinen juliste, joka viittaa Assassin’s Creediin. Pelimaailmasta löytyvän Valhalla-julisteen hahmolla huomattiin olevan käsissään Apple of Eden -esine, joka on tuttu AC-sarjasta ja hyvin merkittävä pelien pitkässä tarinassa.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa lähde, joka viittaa seuraavan Assassin’s Creedin sijoittumisesta Skandinaviaan ja viikinkien aikaan. Kotaku kertoo saaneensa vahvistuksen kahdelta eri lähteeltä, että juuri tästä on kysymys, ja pelin on kerrottu kulkevan koodinimellä Kingdom.

Jäämme odottelemaan virallista vahvistusta. Jos seuraava Assassin’s Creed ilmestyy todellakin ensi vuonna, sen julkistus on varmaankin odotettavissa vielä tämän vuoden puolella, mahdollisesti jo E3-messuilla kesäkuussa. Jos seuraavan sukupolven konsolit saapuvat markkinoille jo ensi vuonna, saattaa Kingdom ilmestyä myös niille.