UUSIMMAT

Huhu: Sonylla tekeillä uusi kauhupeli PlayStation 5:lle – onko asialla Hideo Kojima?

24.01.2020 13:20 | Muropaketin toimitus

Tuoreen huhun mukaan PlayStationille kehitetään parhaillaan uutta kauhupeliä.

PlayStation 5:n on määrä ilmestyä loppuvuodesta, joten on täysin selvää, että konsolille kehitetään parhaillaan monia julkistamattomia pelejä. Bloody Disgusting raportoikin nyt huhusta, jonka mukaan PS5:lle olisi tekeillä kokonaan uusi kauhupeli.

Väite on peräisin peliteollisuuden sisäpiiriin kuuluvalta Emre Kayalta, joka kertoi asiasta Twitterissä. Hänen mukaansa kyseessä on uusi IP, eli peli ei siis kuuluisi mihinkään aiempaan pelisarjaan.

Bloody Disgusting muistuttaa vihjailevasti, että pelilegenda Hideo Kojima kertoi syksyllä Death Strandingin (kuvassa) julkaisun jälkeen katsovansa kauhuelokuvia inspiraatioksi seuraavaa peliään varten. PS5:n kauhupelihuhu voisi siis viitata Kojiman vihjailemaan projektiin. Kojima Productions -pelistudio ei tosin ole Sonyn omistuksessa, joten siltä osin päätelmä on heikolla pohjalla.

Jää nähtäväksi, mikä projekti on kyseessä ja milloin se julkistetaan. Oletettavaa on, että PS5:lle julkistetaan vielä tänä vuonna useita pelejä, sillä toistaiseksi vain muutaman peliprojektin tiedetään suuntaavan Sonyn uudelle alustalle.

Muropaketin uusimmat