UUSIMMAT

Huhu: The Last of Us Part II saattaa ilmestyä myös PC:lle

21.01.2020 14:14 | Muropaketin toimitus

Uusi työpaikkailmoitus on saanut huhumyllyn käyntiin The Last of Us Part II:n mahdollisesta PC-julkaisusta.

The Last of Us oli PlayStationin yksinoikeuspeli, sen jatko-osa on julkistettu vain PS4:lle, ja kehittäjästudio Naughty Dog on Sony Interactive Entertainmentin omistuksessa. Näistä faktoista huolimatta uusi työpaikkailmoitus on saanut monet epäilemään, voisiko The Last of Us Part II kuitenkin ilmestyä myös PC:lle.

Kuten Game Fragger kertoo, etsii Naughty Dog suunnittelijoita, joilla on kokemusta esimerkiksi PC-ohjelmoinnista ja DirectX12:sta. Ilmoitus viittaa siihen, että studiolla olisi jotakin kehitteillä myös PC:lle, mikä olisi melkoinen muutos studion toimintaan. Naughty Dog on nimittäin julkaissut pelejä vain PlayStation-konsoleille vuodesta 1996 lähtien.

Hieman uskottavuutta huhulle tuo se, että myös toisen PS4:n yksinoikeuspelin, Horizon Zero Dawnin huhutaan saapuvan PC:lle. Voisiko siis olla, että Sony on sallimassa useampien peliensä kääntämisen PC:lle?

Jää nähtäväksi, osoittautuuko The Last of Us Part II:n PC-huhu todeksi. Varmaa on vain se, että peli ilmestyy 29. toukokuuta PlayStation 4:lle.

Muropaketin uusimmat