Huhu: Todellinen PC-peliklassikko on saamassa remasteroidun version

11.05.2020 11:16 | Muropaketin toimitus

Ranskalaissivusto väittää tietävänsä, mitä Activisionilla on suunnitelmissa.

Tuoreen huhun mukaan peliklassikko Diablo 2 ilmestyy pian remasteroituna versiona, raportoi VG24/7. Huhu on lähtöisin ranskalaiselta Actu Gaming -sivustolta, joka on aiemmin vuotanut esimerkiksi Overwatch 2:n ja Diablo 4:n julkistukset ennen aikojaan.

Huhun mukaan Diablo 2:n remasteroinnista ei kuitenkaan vastaa itse Blizzard Entertainment, vaan sen kehitykseen on pestattu toinen Activisionin studioista. Asialla kerrotaan olevan Vicarious Visions, jonka käsialaa ovat uudet, erittäin vakuuttavat Crash Bandicoot -sarjan uusintaversiot.

Remasterointihuhusta tekee hiukan epämääräisen se, että VG24/7:n mukaan Diablo 2:n alkuperäinen lähdekoodi on kadonnut. Tämä ei toisaalta ole niin suuri ongelma, jos kyse onkin kokonaisesta remake-versiosta, sillä Vicarious Visions rakensi myös alkuperäiset Crash Bandicoot -pelit uudelleen alusta alkaen, ilman lähdekoodia.

Jäämme odottamaan lisävahvistusta huhuille ja virallista julkistusta Diablo 2:n paluusta. Alkuperäinen Diablo 2 täyttää kesäkuun lopussa täydet 20 vuotta, joten julkistus sopisi tietysti mukavasti merkkipäivän kohdalle.