Huhu: Wii U:n huippupeli Super Smash Bros. tulossa tänä vuonna Switchille lisäyksien kera

23.02.2018 14:56 | Muropaketin toimitus

Nintendon suosittu kamppailupelisarja Super Smash Bros. on tulossa Switchille jo tänä vuonna, paljastaa peliteollisuuden sisäpiiriläinen.

Nintendo Switchille on jo julkaistu Super Mario, Mario Kart ja The Legend of Zelda -sarjojen pelit, mutta vielä yksi Nintendon suurimmista pelisarjoista on vailla edustusta uudella konsolilla. Nintendo-hahmojen yhteinen mättöpeli Super Smash Bros. ei nimittäin vielä ole saanut omaa Switch-versiotaan.

Jo vajaa vuosi sitten Nintendo of American johtaja Reggie Fils-Aime käytännössä vahvisti, että Smash Bros. -sarjakin tulisi ennen pitkää Nintendon uutuuskonsolille. Nyt tuore huhu vihjaa, että tämä tapahtuisi vielä vuoden 2018 aikana.

Kuten Video Gamer raportoi, on peliteollisuuden sisäpiiriläinen Emily Rogers paljastanut asian Resetera-foorumilla. Hänen mukaan uusi Smash Bros. -peli paljastetaan ja julkaistaan Switchille myöhemmin tänä vuonna, ja että peli perustuu vuonna 2014 Wii U:lle ja Nintendo 3DS:lle julkaistuun versioon.

Rogersin mukaan peliin lisätään uutta sisältöä ja tehdään muokkauksia, joten luvassa voisi olla Mario Kart 8 Deluxen tapainen, laajennettu uudelleenjulkaisu. Väitteisiin kannattaa toki suhtautua varauksella, mutta Video Gamerin mukaan Rogers on ennenkin vuotanut julkistuksia, jotka ovat osoittautuneet täysin todenmukaisiksi.

Super Smash Bros. for Wii U sai ilmestyessään loistavat arviot, ja siitä tulikin lyhytikäisen Wii U -konsolin neljänneksi myydyin peli maailmanlaajuisesti. Myös Muropaketin arviossa pelille irtosi aikaan peräti 4,5 tähteä. Ei siis mikään ihme, jos Nintendo haluaa tuoda menestysreseptinsä myös uudelle konsolille.