UUSIMMAT

Huhu: Xbox Onesta tulossa huomattavasti halvempi versio, joka ei sisällä lainkaan levyasemaa

06.03.2019 15:45 | Muropaketin toimitus

Tuoreen huhun mukaan Microsoft julkaisee toukokuussa huomattavasti edullisemman version Xbox One S -konsolista.

Uudesta Xbox One -mallista liikkui huhuja jo viime vuonna, mutta nyt Windows Central raportoi uusista paljastuksista. Sivuston lähteiden mukaan koodinimellä ”Xbox Maverick” kulkenut konsoli on nimeltään Xbox One S All-Digital Edition, ja se ei sisällä lainkaan optista levyasemaa. Tämä tarkoittaisi, että uudella Xboxilla voi pelata vain digitaalisesti ostettuja pelejä.

Windows Centralin mukaan All-Digital Editionin julkaisu on myös aivan nurkan takana. Sivuston lähteet kertovat, että uusi konsolimalli tulisi myyntiin toukokuussa, ja ennakkotilausten pitäisi alkaa jo huhtikuussa.

Asiasta uutisoiva VG24/7 kertoo myös, että levyaseman poistamisen uskotaan pudottavan merkittävästi Xbox One S:n hintaa. All-Digital Edition saattaa olla jopa 100 dollaria, eli noin 90 euroa halvempi kuin konsolin perusmalli. Vastaava hinnanpudotus tekisi Xbox Onesta heittämällä markkinoiden edullisimman konsolin, ja se tulisi Suomessakin kustantamaan alle 200 euroa.

Nämä ovat toistaseksi vain varmistamattomia huhuja, joihin kannattaa suhtautua varauksella. Jos ne pitävät paikkansa, tullaan konsoli varmasti julkistamaan hyvin pian.

Muropaketin uusimmat