Huhu: Yksi legendaarisimmista räiskintäpeleistä saattaa ilmestyä uusille alustoille 25 vuoden jälkeen

03.01.2022 12:31 | Muropaketin toimitus

Achievement-saavutusten vuoto vittaa uudelleenjulkaisuun, jota on saatu odottaa todella kauan.

VG24/7 raportoi, että vuoden 1997 peliklassikko GoldenEye 007 saattaa viimeinkin nähdä päivänvalon uusilla alustoilla. Konsolien FPS-pelien uranuurtajana pidetty GoldenEye 007 ilmestyi aikanaan vain Nintendo 64:lle, eikä sitä tähän päivään mennessä ole virallisesti käännetty muille alustoille.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että peli saattaa saapua Xbox-konsoleille. True Achievements -sivustolle on yllättäen ilmestynyt liuta saavutuksia pelille, vaikkei mitään käännöstä ole julkistettu. Kyseessä saattaa olla vuoto, joka paljastaa tulevan Xbox-käännöksen.

GoldenEye 007 oli suunnitteilla kääntää Xboxille jo aiemmin, joten aivan tuulesta temmattu ajatus ei ole. Viime vuonna paljastui, että peliä käännettiin aikanaan Xbox Live Arcade -brändin alle, mutta tämä versio jäi julkaisematta. VG24/7:n mukaan GoldenEye 007:n myyntikielto Saksassa on myös äskettäin rauennut, mikä voisi sekin viitata uuteen julkaisuun.

Jäämme odottamaan mitä tuleman pitää. GoldenEye 007 on yksi suurimmista FPS-klassikoita, jonka historiaa valotetaan alla olevassa dokumentissa.