Huhu: Yksi PlayStation 4:n kehutuimmista peleistä tulossa entistä ehompana PC:lle ja PlayStation 5:lle

08.06.2020 08:14 | Muropaketin toimitus

Dark Souls -tekijöiden PS4-yksinoikeuspeli on tulossa myös muille alustoille, jos huhuja on uskominen.

Vuonna 2015 ilmestynyt Bloodborne poikkesi From Softwaren edellisistä peleistä siksi, että peli saapui aikanaan vain PlayStation 4:lle. Tähän mennessä peli onkin pysynyt Sonyn yksinoikeuspelinä, mutta nyt näyttää siltä, että asiaan saattaa olla tulossa muutos.

Viikonloppuna levisi huhu, joka sai alkunsa pelistreameri CaseyExplosionin twiiteistä. CaseyExplosion tarjosi lahjoituksia hyväntekeväisyyteen, mikäli hän saisi luotettavilta lähteiltä tietoa Bloodbornen väitetystä PC-käännöksestä. Eipä aikaakaan, kun steameri jo vahvisti väitteet, raportoi VG24/7.

CaseyExplosionin mukaan Bloodborne on kääntymässä remasteroituna ja päivitettynä sekä PC:lle että PlayStation 5:lle, ja pelijulkistus olisi hänen mukaansa tapahtunut viime viikon perutussa PS5-julkistustilaisuudessa. CaseyExplosion väittää myös, että remasteroinnista vastaisi Bluepoint Games, joka tunnetaan esimerkiksi Metal Gear Solid HD Collectionista ja Shadow of the Colossuksen kehutusta remake-versiosta.

Jää nähtäväksi, onko huhussa mitään perää. Myös toisen PS4:n yksinoikeuspelin, Horizon Zero Dawnin, on vahvistettu kääntyvän PC:lle, joten mahdottomalta ajatus ei vaikuta.

Muropaketin uusimmat