UUSIMMAT

Huhuja ja Capcomin vihjailua: Onko myös Resident Evil 3: Nemesis saamassa remake-käsittelyn?

18.04.2019 11:25 | Muropaketin toimitus | 1

Capcom saattaa seurata menestynyttä Resident Evil 2:n uusintaversiota pian seuraavalla remakella.

Resident Evil 2 julkaistiin alkuvuodesta kokonaan uusittuna versiona nykyisille alustoille, ja siitä tuli Capcomille todellinen menestys. Peli sai osakseen ylistäviä arvioita, ja sitä kerrotaan myydyn jo neljä miljoonaa kappaletta. Myös Muropaketin kriitikolta irtosi pelille täydet viisi tähteä.

Ei siis mikään ihme, jos Capcom on kiinnostunut julkaisemaan lisää Resident Evil -sarjan uusintaversioita. Game Fragger kertookin, että tähän suuntaan viittaavat sekä huhut että peliyhtiön omat vihjailut.

Pelisivuston mukaan tuoreet huhut kertovat, että Resident Evil 3: Nemesis -pelistä (1999) ollaan hyvää vauhtia tekemässä vastaavaa uusintaversiota, ja tämän kerrotaan olevan jopa Capcomin tärkein projekti. Yhtiön tuoreen twiitin voi myös tulkita viittaavan samaan suuntaan.

Alla olevassa twiitissä Capcom kehottaa seuraajiaan miettimään, mikä on saanut aikaan kuvassa näkyvän reiän seinässä. Resident Evil 2:sta napatun kuvan on tulkittu viittaavan Nemesikseen suuntaan, sillä kuvassa on molempia pelejä tähdittävä Jill Valentine, ja pelin nimikkomörssäri olisi hyvinkin voinut tulla seinästä läpi. Lisäksi Nemesiksen tapahtumat sijoittuvat samoihin aikoihin Resident Evil 2:n kanssa.

Kaikki tämä on tietysti vain vihjailua ja huhupuheita, mutta totuus saattaa paljastua hyvinkin pian. Capcom on nimittäin luvannut esitellä tulevia julkaisujaan kesäkuun alussa E3-messuilla, mutta yhtiön tulevaisuudesta ei ole paljastettu vielä juuri mitään. Resident Evil 3:n uusintaversion julkistus E3:ssa ei siis kuulosta täysin mahdottomalta.

Keskustelu

korjatkaa jos olen väärässä (en ole pelanut pelejä, lähinnä kattonut videoita), mutta RE2 remaken tyrantti pystyy tehdä reikiä seinään niin kuin nemesiskin ja kuvan naishahmo on RE2:sen Claire Redfield jolla on joku DLC asu päällä eikä suinkaan RE3:sen Jill Valentine. Luin jonkin huhun että RE3 on tekeillä mutta sen valmistaa capcomin joku toinen osasto mikä ei automaattisesti meinaa että se olisi samanlainen menestys

Muropaketin uusimmat