UUSIMMAT

Huhumylly käy kuumana: Julkistamattomalle Diablo-pelille on jo kuvattu esittelyvideo

06.11.2018 09:50 | Muropaketin toimitus

Diablo Immortal -mobiilipelistä nousseen kohun jälkimainingeissa levisi huhu, että Blizzardin piti julkistaa viikonloppuna BlizzConissa toinenkin Diablo-peli. Tämä väite on yhtiön mukaan potaskaa, mutta pelisivusto Kotakun mukaan yksi osa huhusta pitää paikkansa.

Blizzard Entertainment julkisti viikonloppuna BlizzConissa uuden Diablo-pelin, mobiilialustoille suunnitellun Diablo Immortalin. Fanit pahoittivat mielensä pahanpäiväisesti, kun kyseessä ei ollutkaan uusi Diablo-peli PC:lle, ja Blizzard ehti jo viikonloppuna vastata pelaajien kritiikkiin.

Sittemmin lähti kuitenkin liikkeelle huhu, että Blizzard olisi suunnittellut myös Diablo 4:n julkistusta BlizzConissa ja kuvannut jopa pelin esittelyvideon studion tuottajan ja yhden perustajista Allen Adhamin kanssa. Huhun mukaan yhtiö olisi perunut suunnittelmat vain pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Blizzard on kommentoinut huhua Kotakulle toteamalla, että BlizzConista ei peruttu mitään julkistuksia. Pelisivusto kertoo kuitenkin saaneensa kahdelta lähteeltä vahvistuksen, että esittelyvideo Adhamin kanssa on todella tehty, sitä ei vain ollut tarkoituskaan näyttää BlizzConissa.

Blizzard on jo useampaan kertaan vahvistanut, että yhtiöllä on useita Diablo-projekteja kehitteillä, ja Kotakun mukaan studio myös vahvasti vihjasi blogipäivityksessä muutama viikko ennen BlizzConia, ettei uutta Diablo-peliä tultaisi tapahtumassa julkistamaan. On siis hieman erikoista, jos studion kovimmat fanit todella odottivat Diablo 4:n esittelyä tapahtumassa.

Diablo 3 sen sijaan kääntyi juuri Nintendo Switchille, ja se sai uudellakin alustalla Muropaketin arviossa täydet pisteet:

Arvostelu: Diablo 3 on Nintendo Switchillä(kin) niin hyvä peli, ettei sitä malttaisi millään lopettaa