UUSIMMAT

Huhun mukaan Sony saattaa julkaista PlayStation 5:n ohella myös PlayStation 5 Pron

21.09.2019 21:56 | Muropaketin toimitus

Japanilainen toimittaja Zenji Nishikawa kertoo kuulleensa Computer Entertainment Developers Conferencessä huhuja siitä, että Sony julkaisisi PlayStation 5:n ohella myös PlayStation 5 Pron.

PlayStation 4:stä julkaistiin aikanaan useampi malli, mutta ne erosivat toisistaan vain tallennustilojensa puolesta. Nishikawan mukaan Sony esittelisi tällä kertaa PlayStation 5:n ja parannellun PlayStation 5 Pron yhtä aikaa. Huhuista kertoneen Gamesradarin mukaan toimittaja ei osaa kertoa, mitä eroa konsoleilla tulisi olemaan, mutta PlayStation 5 Pro saattaisi hyvinkin olla parivaljakosta tehokkaampi vaihtoehto.

Esimerkiksi mobiilimaailmassa hyödynnetään vastaavaa uutuuslaitteiden julkaisustrategiaa laajasti. Esimerkiksi OnePlus julkaisi tänä vuonna OnePlus 7 -perusmallin ja parannellun OnePlus 7 Pron. Myös Apple esitteli hiljattain iPhone 11:n ja enemmän ominaisuuksia tarjoavat iPhone 11 Pro ja Pro Max -mallit.

PlayStation 5:n kohdalla huhuihin kannattaa kuitenkin ainakin toistaiseksi suhtautua suurella varauksella, mitä mitään todisteita kahden mallin julkaisustrategiasta ei ole esitetty.