Huhut ”paljastavat” tämän vuoden Call of Dutyn ja sen julkaisuajankohdan

14.01.2022 14:40 | Muropaketin toimitus

Huhujen mukaan vuoden 2022 uusi Call of Duty on seuraaja vuoden 2019 Call of Dutylle ja remake vuoden 2009 Call of Dutysta.

Uusi vuosi, uusi Call of Duty. Vaikka marraskuussa ilmestynyt Call of Duty: Vanguard on vasta parin kuukauden ikäinen, ovat huhut jo liikkeellä Activisionin räiskintäsarjan seuraavasta osasta.

Comic Book kertoo tuoreimpien ”vuotojen” väittävän, että vuoden 2022 Call of Dutysta vastaisi jälleen Infinity Ward -studio, ja että peli olisi uusintaversio Call of Duty: Modern Warfare 2:sta (2009) sekä seuraaja vuoden 2019 Call of Duty: Modern Warfarelle.

Lisäksi huhut kertovat, että peli julkaistaisiin edellisvuodesta poiketen jo lokakuussa. Tämän tarkempaa tietoa ajankohdasta huhut eivät kerro, mutta voi hyvin olla ettei Activision itsekään ole vielä lyönyt tarkkaa päivää lukkoon.

Kuulopuheita levittänyt Call of Duty -vuotaja Tom Henderson kertoo myös, että uutta Modern Warfarea seuraisi laaja päivitys ilmaispelattavaan Call of Duty: Warzoneen. Kaikkiin väitteisiin kannattaa tietysti suhtautua vähän skeptisesti, ja varmistusta huhuille saadaan joka tapauksessa odottaa vielä kuukausia.