Humble Bundlen kesäkuinen pelipaketti tarjoaa yhden pelihistorian kauneimmista peleistä todelliseen polkuhintaan

08.06.2019 10:10 | Muropaketin toimitus | 1

Humble Bundlen kesäkuun kuukausipaketti tarjoaa Hellblade: Senua’s Sacrificen reilulla kymmenellä eurolla. Mukaan mahtuu myös Moonligher ja kasa myöhemmin julkistettavia mysteeripelejä.

Muropaketin arvostelussa täydet viisi tähteä kerännyt Hellblade yhdistää upealla tavalla mielenterveyden häiriöistä ja psykoosista kertomisen skandinaaviseen mytologiaan. Arvostelussa Hellbladea luonnehdittiin sanoin: ”Ensikosketus Hellbladeen on järisyttävä. Sen maailma on armoton, tarinankerronta intensiivistä ja taistelut hengästyttäviä.” 

Lisäksi peli on graafisesti upea: ”Hellblade on huikaisevan kaunis peli – siis sillä tavalla, jolla veri, muta, lahoavat laivanhylyt, ruumisröykkiöt ja painajaismaiset olennot voivat olla kauniita. ”

Niin ikään pelipakettiin kuuluva Moonlighter on rogue-lite-elementtejä sisältävä toimintaroolipeli. Sen pelimaailmasta löydettiin kauan sitten joukko portteja. Ihmiset huomasivat nopeasti, että nämä ikivanhat reitit johtivat toisiin maailmoihin ja ulottuvuuksiin. Pieni Rynokan kylä perustettiin lähelle kaivauspaikkaa palvelemaan seikkailijoita, jotka olivat tarpeeksi urheita tai uhkarohkeita etsiäkseen mittaamattomia aarteita. Pelaaja pääsee tutustumaan Willin jokapäiväisiin rutiineihin, kun seikkailunhaluinen kauppias unelmoi salaa sankaruudesta.

Pelipaketti on tarjolla vielä vajaan kuukauden ajan Humble Bundlen sivuilta. Molemmat pelit rekisteröityvät Steamiin.

Keskustelu

Laatuunsa nähden Hellblade on normaalistikin oudon halpa. Kunnon luurit päässä ja tyhjässä huoneessa pelatessa olo alkaa käydä jo itselläkin suorastaan vainoharhaiseksi. Pelissä on tylsiä piirteitä ja puzzleja mutta kaikin puolin sitä ei voi siltikään kuin suositella. Hyvät puolet mielestäni ylittävät roimasti ne pari huonoa.

Muropaketin uusimmat