UUSIMMAT

Huomenna ilmestyvä Super Mario -peli saa kehuja osakseen – tällainen seikkailu on luvassa

16.07.2020 18:53 | Muropaketin toimitus

Paper Mario: The Origami King saapuu Nintendo Switchille huomenna.

Nintendon vuoden huomattavimpiin julkaisuihin kuuluva Paper Mario: The Origami King on saanut hyvän vastaanoton pelimediassa. Metacriticissä pelin keskiarvo on oikein positiivinen 81, ja kriitikoiden yleinen mielipide tuntuu olevan, että Nintendo on tehnyt äärimmäisen hauskan ja viihdyttävän pelin.

”Loputtoman nautinnollinen tarina, omaperäinen taistelujärjestelmä, joka yhdistää pulmanratkontaa roolipelien perinteisiin, ja kaunis seikkailumaailma tekevät Paper Mario: The Origami Kingistä pakkopelattavaa Nintendo Switchillä”, ylistää esimerkiksi Screen Rant.

The Origami King ei ole perinteisintä Mario-tasohyppelyä, vaan se jatkaa Paper Mario -sarjan roolipelilinjalla. Kriitikot tosin kuvailevat peliä pikemminkin toimintaseikkailuksi, eikä kyseessä ole siis yhtä voimakkaasti roolipeli kuin sarjassa on aiemmin nähty.

Paper Mario: The Origami King ilmestyy huomenna, 17. heinäkuuta vain Nintendo Switchille. Alta näet pelin tuoreen trailerin, sekä aiemmin julkaistun Closer Look -videon, jolla esitellään peliä tarkemmin.