Uusimmat

Huomenna ilmestyvän Far Cry 5:n voi läpäistä alle kymmenessä minuutissa

26.03.2018 08:55 Muropaketin toimitus

Far Cry 5:stä on jo ennen julkaisua löydetty easter egg -salaisuus, jolla koko pelin voi läpäistä pelaamatta sitä juuri lainkaan.

Ubisoftin jättipeli Far Cry 5 ilmestyy vasta huomenna, mutta jo nyt siitä on löydetty hauska ja erikoinen easter egg -salaisuus. Viime viikolla raportoimme, että pelin voi kehittäjien arvion mukaan läpäistä noin 25 tunnissa. Polygon kuitenkin raportoi, että tuoreeltaan löydetty easter egg mahdollistaa pelin läpäisemisen alle 10 minuutissa.

Jos pelkäät spoilereita, kannattaa lopettaa lukeminen tähän.

Far Cry 5:n alkukohtauksessa pelihahmo menee poliisipartion kanssa pidättämään maailmanlopunkultin johtajaa Joseph Seediä. Ensimmäisen viiden minuutin sisään pelaajalle annetaankin tehtäväksi laittaa pappismiehelle käsiraudat. Jos näin ei kuitenkaan tee, vaan tyytyy odottelemaan muutaman minuutin, päättyy peli yllättävällä tavalla. Eikä tämä johda Game Over -tilanteeseen, vaan lopputeksteihin.

Easter egg -lopetuksen näet alla olevalta videolta. Myös Far Cry 4 (2014) oli läpäistävissä nopeasti, mutta siihen meni Polygonin mukaan sentään 20-25 minuuttia.

Far Cry 5 ilmestyy huomenna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.