Huomio, Monster Hunterin PS4-pelaajat – Näin saatte Horizon Zero Dawn -asun pelihahmolle

13.02.2018 16:23 | Muropaketin toimitus | 1

Monster Hunter: Worldissa on pian tarjolla toinen Horizon Zero Dawn -peliin liittyvä erikoistehtävä, joka tarjoaa kokonaan uuden asun pelihahmolle.

Aiemmin kerroimme Monster Hunter: Worldin rajoitetusta erikoistehtävästä, jossa PlayStation 4 -pelaajat saattoivat lunastaa Palico-apurilleen hittipeli Horizon Zero Dawnin innoittaman haarniskan. Nyt Lessons from the Wild -tehtävä on päättynyt, mutta pian tarjolla on toinen luvatuista HZD-erikoistehtävistä.

Kuten Game Informer kertoo, voi tulevassa The Proving -tehtävässä lunastaa pelihahmolleen Horizon Zero Dawnin päähenkilö Aloyn haarniskan, jonka mukana hahmo saa myös Aloyn kasvot ja hiustyylin. Monster Hunterin virallisen Twitter-tilin mukaan tehtävä on tarjolla 28. helmikuuta alkaen. Tiedossa ei ole, kuinka kauan se pysyy aktiviisena.

The Proving -tehtävässä päästään kamppailemaan valtavaa Anjanath-hirviötä vastaan. Koska Anjanath kohdataan jo huomattavasti aiemmin pelissä, voisi erikoistehtävän hirviön kuvitella olevan tuntuvasti tavallista Anjanathia voimakkaampi.

Monster Hunter: World on saatavilla PS4:lle sekä Xbox Onelle, mutta Horizon Zero Dawn -bonus on tarjolla vain PS4-pelaajille. Syksyllä hittipeli kääntyy myös PC:lle.

Päivitetty 15.2.2018 klo. 15.06: Korjattu tieto pelitapahtuman ajankohdasta.