UUSIMMAT

Huomio, PC- ja Xbox-pelaajat: Xbox Game Pass Ultimaten voi napata kokeiluun pilkkahintaan

24.06.2019 12:50 | Muropaketin toimitus

Nykyään myös PC:llä toimivaa Xbox Game Pass -palvelua voi nyt kokeilla Ultimate-pakettina erittäin edullisesti.

Microsoft laajensi äskettäin Xbox Game Pass -palvelunsa toimimaan myös PC:llä, ja nyt tarjolla on myös uusi Xbox Game Pass Ultimate -paketti, joka sisältää paitsi pelipalvelun jäsenyyden, myös Xbox Liven kultajäsenyyden samalla kiinteällä hinnalla.

Normaalihintaan 12,99 euroa kuukaudessa kustantavaa palvelua voi nyt kokeilla myös huomattavan edullisesti. Xbox Game Pass Ultimate on nimittäin vielä 11 päivän ajan tarjouksessa, jossa koko paketin saa itselleen kuukaudeksi yhdellä eurolla. Alennus on siis noin 92% kokonaishinnasta.

Xbox Game Pass Ultimate -tilauksella saa Game Passin koko pelivalikoiman käyttöönsä PC:llä sekä Xbox Onella, ja lisäksi Xbox Live Gold -jäsenyyden kaikkine etuineen. Palvelun voi tilata Microsoftin verkkokaupasta.

Xbox Game Pass sisältää yli sata peliä, joita voi jäsenyyden voimassa ollessa asentaa ja pelata vapaasti. Palvelun tuoreimpia lisäyksiä ovat esimerkiksi Metro Exodus, Void Bastards, Dead by Daylight: Special Edition, Batman: Arkham Knight, Prey, Wolfenstein II: The New Colossus, sekä toukokuussa ilmestynyt The Outer Wilds. Koko valikoiman näet Xbox Game Passin sivuilta.

Alta voit lukea Muropaketin talvella julkaistun raportin pelipalvelusta.

Testasimme: Xbox Game Pass on kätevä palvelu – vain pelivalikoiman muuttuminen arveluttaa