UUSIMMAT

“Hurmaava uusi käsikonsoli” on nyt tilattavissa ennakkoon – Playdaten ostajat palkitaan kymmenillä ilmaispeleillä

29.07.2021 22:13 | Muropaketin toimitus

Käsikonsoli Playdaten myyntihinta ja toimitusaikataulu paljastettiin.

Pelit Firewatch ja Untitled Goose Game julkaissut Panic on kertonut yksityiskohtia siitä, milloin sen kehittämä Playdate-käsikonsoli toimitetaan asiakkaille. Asiasta kertoo Kotaku-sivusto. Veivattava käsikonsoli julkistettiin 2019.

Pelikoneen ennakkotilaukset käynnistyvät tässä kuussa, ja se maksaa 151 euroa ilman postikuluja. Panic ilmoitti, ettei sen tarkoituksena ole myydä konsolia loppuun, vaan se tulee olemaan jatkossakin tarjolla.

LUE MYÖS: Playdate on erikoinen taskukonsoli mustavalkoisella näytöllä ja veivillä

Panic julkisti samalla Playdate Stereo Dock -lisälaitteen, joka on konsolin latausyksikön lisäksi Bluetooth-kovaääninen. Playdate pitää sisällään veivin. Sillä ei ladata konsolia, vaan se toimii eräänä laitteen ohjaimena.

Jokaisen konsolin mukana tulee viikoittain kaksi täysin uutta ilmaispeliä. Yhteensä Playdate-konsolille tulee veloituksetta saataville 24 peliä. Playdatelle kehittää uusia peliä esimerkiksi Lucas Pope, joka tunnetaan julkaisuista Papers, Please ja Return of the Obra Dinn.

Panic julkaisee ilmaiseksi selainpohjaisen Pulp-kehitystyökalun, jonka avulla pelikehityksestä kiinnostuneet voivat tehdä omia Playdate-projekteja.