UUSIMMAT

Huvittava Twitter-tili sai kehittäjät lisäämään tärkeän ominaisuuden peliin: koiraa voi nyt silittää

10.04.2019 12:55 | Muropaketin toimitus

Suosituksi noussut Twitter-tili Can You Pet the Dog? sai kehittäjät lisäämään peliinsä mahdollisuuden silittää koiraa.

Vajaa kuukausi sitten kerroimme hauskasta Twitter-tilistä, jolla on yksi, ainoa tavoite: kertoa missä peleissä voi silittää koiria ja missä taas ei.

Can You Pet the Dog? onkin viimeisen kuukauden aikana noussut todella suosituksi, ja jo nyt sillä on myös ollut suora vaikutus ainakin yhden pelin sisälöön. Dodge Roll Games on nimittäin lisännyt suosittuun roguelike-peliinsä mahdollisuuden silittää koiraa, kertoo PC Gamer.

Maaliskuussa Twitter-tili ilmoitti, ettei Enter the Gungeon -pelissä voi silittää koiraa, ja kun tämä tuotiin pelisuunnittelija Dave Crooksin tietoon, hän vastasi yksinkertaisesti: ”Hold my beer.” Ja kuinka ollakaan, äskettäin ilmestyneen Farewell to Arms -päivityksen myötä pelissä voi nyt silittää koiraa, kuten alla olevassa twiitissä osoitetaan.

Can You Pet the Dog? on lisäyksen jälkeen kommentoinut, ettei kunnia kuulu yksin hänelle, vaan Enter the Gungeonin aktiiviselle pelaajakunnalle. Joka tapauksessa on merkittävää, että humoristisesta vitsistä pienimuotoseksi ilmiöksi noussut Twitter-tili on oikeasti vaikuttanut kehittäjien toimintaan näin lyhyessä ajassa.

Kehuttu Enter the Gungeon (2016) on pikseligrafiikoilla toteutettu bullethell- ja roguelike-tyylilajien risteytys, joka on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Ainakin Steamissa peli on parhaillaan tarjouksessa puoleen hintaan.