UUSIMMAT

Hyllytetystä BioShock-leffasta paljastui tietoja – nämä näyttelijät olivat ehdolla elokuvaan

03.02.2021 12:00 | Muropaketin toimitus

Ainakin kaksi suurta nimeä kilpailivat samasta roolista aikanaan kehitetyssä BioShock-elokuvassa.

Ylistetystä räiskintäpelistä BioShock oli aikanaan kehitteillä Hollywood-elokuva, mutta asiasta tiedetään kovin vähän. Nyt näyttelijä Eddie Redmayne on paljastanut, että hän ja James Dornan olivat ehdolla rooliin elokuvassa.

”Muistatteko BioShockin? Olimme aikanaan raivoissamme toisillemme, kun kilpailimme samasta roolista siinä”, Redmayne totesi Varietyn haastattelussa.

Redmayne tunnetaan kenties parhaiten Stephen Hawkingin roolista The Theory of Everything -elokuvassa, sekä The Danish Girlista, josta hän voitti Oscarin. Dornan puolestaan tunnetaan parhaiten parjatuista Fifty Shades -elokuvista, mutta hänen ansioluettelossaan on monia elokuvia sekä tv-sarjoja.

Haastattelusta voi tulkita, että myös Spider-Manin roolista tuttu Andrew Garfield saattoi olla ehdolla samaan rooliin.

Bleeding Cool arvelee, että kyseinen rooli olisi todennäköisesti ollut alkuperäisen BioShockin päähenkilö Jack. Tämä vaikuttaakin todennäköiseltä näyttelijöiden iän perusteella, mutta tietoa ei ole vahvistettu.

Vuosina 2007-2013 ilmestyneet BioShock-pelit kuuluvat sukupolvensa arvostetuimpiin räiskintä- ja roolipeleihin. Sarja on viettänyt pitkään hiljaiseloa, mutta julkaisija 2K Gamesin huhutaan kehittävän uutta BioShockia suljettujen ovien takana. Sarjan luoja Ken Levine työskentelee tiettävästi aivan muiden projektien parissa.

Muropaketin uusimmat