UUSIMMAT

Hyppää lentävän auton rattiin Blade Runnerin hengessä – Tällainen on tuleva scifi-peli Cloudpunk

17.02.2020 13:39 | Muropaketin toimitus

Ion Lands -studion kiehtova roolipeli tekee pelaajasta lähetin pimeässä cyberpunk-kaupungissa.

Jos Blade Runnerin lentävien autojen täyttämä metropoli on aina kutsunut sinua seikkailemaan pilvenpiirtäjien lomaan, on tuleva indiepeli Cloudpunk kuin sinulle tehty.

Cloudpunk on tarinavetoinen seikkailu- ja roolipeli, jonka inspiraationa ovat toimineet muun muassa sellaiset pelit kuin Firewatch, Disco Elysium ja Kentucky Route Zero. Cloudpunk kuitenkin poikkeaa olennaisesti monista muista scifi-dystopioihin sijoittuvista peleistä.

”Cloudpunkissa ei ole ampumista tai taistelua, eikä siinä ole RPG-statseja tai avattavia kykyjä”, kuvailee pelin käsikirjoittaja ja tarinallinen suunnittelija Thomas Welsh PlayStation Blogissa. ”Sen sijaan Cloudpunkissa on kyse kaupungista ja kohtaamistasi hahmoista.”

Yhteen iltaan sijoittuvan päätarinan ohella Cloudpunkin kerrotaan tarjoavan ”satoja pieniä sivutarinoita” sekä moraalisia valintoja, jotka vaikuttavat Nivalis-kaupungin asukkaisiin pysyvästi.

Sakalaisen Ion Lands -studion pelin on määrä ilmestyä PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille tänä vuonna, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole ilmoitettu. Alta näet pelin viime vuotisen julkistustrailerin.

Muropaketin uusimmat