Hyvästi nuoruus – Club Penguin suljetaan lopullisesti

28.09.2018 19:26 | Muropaketin toimitus

Alkuperäinen Club Penguin suljettiin jo viime vuoden alussa. Nyt pelin seuraaja, Club Penguin Island, on kokemassa saman kohtalon.

Viime vuonna moni pelaaja suri lapsuutensa suosikkipelin puolesta, kun Disney ilmoitti sulkevansa legendaarisen Club Penguinin. Tällöin Club Penguinin tarina jatkui kuitenkin uudessa mobiililaitteille julkaistun Club Penguin Islandin muodossa.

Club Penguin Island ei kuitenkaan koskaan kerännyt kovinkaan hurjaa suosiota. Peliä kritisoitiin muun muassa sen graafisesta tyylistä ja kuukausimaksusta, jonka avulla Disneyn koettiin yrittävän lypsää rahaa lapsilta ja näiden vanhemmilta.

Nyt Club Penguinin taru on päättymässä lopullisesti, sillä Disney on ilmoittanut sulkevansa myös vain puolitoista vuotta toimineen Club Penguin Islandin. Disney kiittikin kaikkia, jotka ovat osallistuneet pingviinijuhliin viimeisten 13 vuoden aikana.

Pelin fanit ovat onneksi pelastamassa sarjaa epävirallisen Club Penguin Rewrittenin muodossa, jota nostalgiannälkäiset pääsevät pelaamaan täällä.