Id Software ei ole luopumassa suositusta räiskintäpelisarjasta – “Doom Slayerillä riittää vielä kerrottavaa”

29.03.2021 08:15 | Muropaketin toimitus

Doom Eternalin ohjaaja Hugo Martin on paljastanut id Softwaren jatkavan kehutun räiskintäpelisarjan parissa myös jatkossa.

Polygonille antamassaan haastattelussa Martin paljasti, että vaikka vuonna 2016 käynnistetty Doom-tarinakaari saatiin The Ancient Godsin myötä päätökseen, se ei suinkaan tarkoita koko pelisarjan loppua.

”Vaikka tämä päättää Doomissa (2016) käynnistyneen tarinakaaren, kylvimme tuon aikana monia panoksia maahan. Olemme lisäksi päässeet syventämään monia näitä Doom Eternalin ja sen kahden laajennuksen aikana. Mutta Doom Slayerillä riittää vielä aivan varmasti kerrottavaa”, Martin vihjailee.

Martin itse asiassa menee vihjailuissaan vielä hieman pidemmälle ehdottamalla muutamia ideoita, joita studio saattaisi tulevaisuudessa tarkastella. Näihin lukeutuisi muun muassa siirtyminen ajassa taaksepäin keskiaikaiseen tai fantastiseen tapahtumapaikkaan, jossa Doom Slayer kohtaa ensimmäistä kertaa Sentinelit. Hän myös kertoo laajennuksissa olevan potentiaalisia täkyjä pelisarjan tulevaisuutta ajatellen.

”Ehkä menemme jopa tulevaisuuteen. Sankarimme on kuitenkin melko ajaton – tai siis hän on kirjaimellisesti kuolematon. Joten voimme kertoa vaikka millaisia tarinoita.”

Muropaketin uusimmat