Uusimmat

”Ihmiset muuttuvat öisin kissoiksi” – Deadly Premonition -kehittäjän uusi peli sai hämmentävän trailerin

27.08.2017 20:21 Muropaketin toimitus

Kulttikehittäjä Hidetaka ”Swery” Suehiron uusi peli sai ensimmäisen trailerin. Erikoisessa murhamysteerissä kokonainen kylä muuttuu öisin kissoiksi.

Viikko sitten kerroimme Deadly Premonition -kauhupelin (2010) kehittäjän Hidetaka ”Swery” Suehiron uudesta peliprojektista. Nyt The Good Life -roolipeli on saanut ensimmäisen trailerin, jonka voit katsoa alta.

The Good Life sijoittuu englantilaiseen kylään, jonka kaikki asukkaat muuttuvat öisin kissoiksi. Tapahtumat käynnistyvät, kun New Yorkista saapunut valokuvaaja Naomi löytää kylästä murhatun naisen ruumiin ja ryhtyy selvittämään mysteeriä. Samalla hänelle alkavat avautua kaikki kylän salaisuudet.

The Good Lifen traileri on sen verran hämmentävä, ettei siitä selviä edes, onko mukana yhtään pelikuvaa vai pelkästään kuvituksia ja animaatioita. Aitoa videokuvaa kissoista on onneksi senkin edestä.

Pelin kehitys onkin vielä alkuasteella, ja Suehiron uusi pelistudio White Owls Inc. käynnistää 2. syyskuuta pelin virallisen joukkorahoituskampanjan. Ehkäpä silloin saadaan tietää enemmän myös itse pelisisällöstä sekä tulevista julkaisualustoista.

Myöskään kulttimaineeseen noussutta Deadly Premonition -peliä ei ole täysin unohdettu. Kuten kerroimme toukokuussa, on pelistä kehitteillä lautapeliversio, jonka kehittäjät saivat budjettinsa kokoon Kickstarterissa puolessa vuorokaudessa. Vaikka kyseessä ei ole mikään hittipeli, on sillä selvästi innokkaita faneja.