UUSIMMAT

Ikärajaluokitukset vuotavat: Ylistetty Hellblade: Senua’s Sacrifice tulossa uusille alustoille

10.03.2018 10:36 | Muropaketin toimitus | 2

Viime vuoden todellinen indieyllättäjä Hellblade: Senua’s Sacrifice on tuoreiden ikärajaluokitusten perusteella tulossa ainakin Xbox Onelle.

Viime elokuussa PC:lle ja PlayStation 4:lle saapunut, Ninja Theoryn kehittämä synkkä toimintapeli Hellblade: Senua’s Sacrifice on menestynyt hienosti ja saanut valtavasti kehuvia arvioita. Nyt peli näyttää olevan tulossa viimein myös muille alustoille.

Destructoid kertoo, että Hellblade on uusien ikärajaluokitusten perusteella tulossa ainakin Xbox Onelle. Taiwanin ikärajaluokitussivustolla peli listataan Microsoftin konsolille kansikuvan kanssa, ja Australian vastaavalla sivulla pelin alustoiksi kerrotaan ”Multi Platform”.

Ikärajaluokitukset ovat yleensä hyvin luotettavia pelijulkaisujen vuotajia, joten tietoon voi suhtautua melko varmana. Jäämme odottamaan, käännetäänkö peliä Xbox Onen ohella esimerkiksi Nintendo Switchille.

Hellblade: Senua’s Sacrifice on tummanpuhuva toimintapeli, joka on samaan aikaan sekä skandinaaviseen mytologiaan pohjautuva seikkailu että psykoosia kuvaava kauhupeli. Indiepeliksi poikkeuksellisen näyttävä peli voitti parhaan indiepelin palkinnon PlayStation Blogin vuosiäänestyksessä, ja sillä on myös useampia ehdokkuuksia Game Developers Choice Awards -gaalassa.

Alta näet Hellbladen trailerin.

Päivitetty 10.3.2018 klo. 12.36. Korjattu tieto pelin ilmestymisestä PC:lle.

Keskustelu

Eikös tuo ole jo aikaa sitten PC:lle julkaistu. Mielestäni uutinen antaa kuvan ettei näin olisi.

Samaa ihmettelin itsekkin, kun ainakin omasta Steam kokoelmasta kyseinen peli jo löytyy.

Muropaketin uusimmat