Uusimmat

Ikärajaluokitus paljastaa: Max Payne 2 ja muita Rockstarin vanhempia pelejä käännetään PS4:lle

02.10.2017 14:34 Muropaketin toimitus

Max Payne 2 ja kaksi PSP:n Grand Theft Auto -peliä julkaistaan uudelleen PlayStation 4:llä, paljastaa tuore ESRB-ikärajaluokitus.

Pohjois-Amerikassa käytetyn ESRB-ikärajajärjestelmän uudet luokitukset paljastavat, että joukko Rockstar Gamesin vanhempia pelejä on kääntymässä PlayStation 4:lle. VG24/7 raportoi, että neljä Rockstarin alunperin vanhemmille alustoille julkaistua peliä kääntyy nykyisen sukupolven Pleikkarille.

Suomalaisittain kuuluisin peleistä lienee Remedyn klassikkoräiskinnän jatko-osa Max Payne 2: The Fall of Max Payne, joka ilmestyi alunperin vuonna 2003 PC:lle, Xboxille ja PlayStation 2:lle. Max Payne 2 oli vielä kotimaisen Remedyn kehittämä, ja Rockstar toimi ainoastaan pelin julkaisijana, toisin kuin jatko-osassa Max Payne 3 (2012), joka oli kokonaan Rockstarin käsialaa.

Max Payne 2:n ohella PS4:lle kääntyvät Grand Theft Auto -sarjan spin off -pelit, GTA: Liberty City Stories (2005) ja GTA: Vice City Stories (2006), jotka ilmestyivät alunperin PSP-käsikonsolille. Liberty City Stories on sittemmin kääntynyt useammalle alustalle, mutta Vice City Stories vain PS2:lle.

Neljäs ikärajaluokitusten paljastama Rockstar-julkaisu on Midnight Club 3 (2005), joka on aiemmin ollut saatavilla vain PC:lle, Xboxille ja PlayStation 2:lle. ESRB-luokitukset eivät paljasta, ovatko PS4-versiot suoria käännöksiä vain HD-päivityksiä, eikä pelien julkaisuajankohdista tarjota tarkempia tietoja. Rockstar on ennenkin julkaissut vanhoja pelejään uusilla alustoilla ilman tiedottamatta ennakkoon asiasta, joten käännökset voivat periaatteessa ilmestyä piankin.

Muropaketin uusimmat