UUSIMMAT

Ilmainen scifi-räiskintä Warframe sai ensimmäisen open world -pelialueen

13.10.2017 13:21 | Muropaketin toimitus

Digital Extremesin scifi-räiskintä Warframe muuttuu open world -peliksi neljä vuotta julkaisun jälkeen. Uusi Plains of Eidolon -pelialue on julkaistu ilmaiseksi PC:llä, ja konsoleille sitä lupaillaan marraskuussa.

Warframe (2013) on PC:llä jo vanha peli, mutta pelaajia sillä riittää. Steam Chartsin mukaan pelillä on Steamissa jatkuvasti kymmeniä tuhansia samanaikaisia pelaajia. Eipä siis ihme, että Digital Extremesin kolmannen persoonan räiskinnälle kannattaa yhä julkaistua uutta sisältöä, ja pelin tuorein julkaisu onkin suurimmasta päästä.

PC Gamer nimittäin kertoo, että peli on yli neljä vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen saanut ensimmäisen open world -pelialueen. Ilmainen Plains of Eidolon -laajennus on tuonut peliin nimensä mukaisen avoimen pelimaailman, jonka kerrotaan olevan noin yhdeksän neliökilometrin kokoinen. Eidolonin tasangoilta löytyy tietysti uusia tehtäviä, vihollisleirejä, salaisia luolia, ja laajennus tuo lisäksi peliin uusia varusteita, sekä tavan rakentaa uusia aseita.

Rutkasti lisätietoja Plains of Eidolon -laajennuksesta löytyy Warframen virallisilta sivuilta. Laajennuksen PC-versio on julkaistu Steamissa, ja PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle open world -alueen lupaillaan saapuvan marraskuussa.

Alta näet pelin uuden trailerin.

Lisää aiheesta:

Testasimme: Warframe ja neljä muuta Xbox Onen ilmaispeliä

Muropaketin uusimmat