UUSIMMAT

Yksi kesän odotetuimmista peleistä on nyt julkaistu – ja pelaamaan pääsee ihan ilmaiseksi

02.06.2020 09:33 | Muropaketin toimitus

Alkuvuodesta suljetussa betatestissä testattu Valorant on nyt julkaistu virallisesti. Näin ollen kuka tahansa pääsee jatkossa pelaamaan Valorantia ilmaiseksi.

Julkaisuversio toi mukanaan myös uuden agentin, Reynan, sekä Ascent-kartan. Reyna kerää tappamiltaan vihollisilta sieluja, joiden avulla meksikolaistaustainen sankari voi käyttää omia kykyjään.

Kykyjensä avulla Reyna voi sokaista vihollisia sekä parantaa omia elämäpisteitään. Reynan ultimate-kyky puolestaan tehostaa sankarin tulinopeutta hetkellisesti. Ultimaten kesto näyttää pitenevän, jos Reyna onnistuu tappamaan vihollinen ultimaten ollessa käytössä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Vapiskaa Overwatch ja Counter-Strike – Valorant voi hyvin nousta 2020-luvun tärkeimmäksi esports-peliksi

Italiasta vaikutteita ottava Ascent on puolestaan pelin uusin kartta ja se esiintyy nyt matchmakingissä hieman tavallista useammin.

Agentin ja kartan lisäksi Valorantin aiemmat sankarit ja kartat kokivat tasapainopäivityksiä ja muun muassa Sagen kykyjen tehokkuutta laskettiin. Tarkemmat tiedot muutoksista löytyvät täältä.